Kouluttaudu vesiliikunnan ammattilaiseksi

Me koulutamme vuosittain yli 3000 henkilöä uimaopettajiksi, uinninvalvojiksi, vauva-ja perheuinninohjaajiksi sekä moniksi muiksi.

Löydä koulutus

Pelastusliivipäivää vietetään 9.6.

Jopa 8/10 vesiliikenteessä hukkuneesta olisi pelastunut, jos olisi käyttänyt pelastusliivejä. Ole sinäkin hengenpelastaja ja käytä pelastusliivejä aina vesillä liikkuessasi.

Lue lisää ja osallistu
19

ihmistä hukkunut 1.1.-31.5.2018

Hukkumistilastot
Ajankohtaista

19.6.2018 Juhannusjuhlija, osaathan pelastaa kaverisi veden varasta?

Juhannuksena monien tie vie vesistöjen ääreen. Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliitto (SUH) haluaa muistuttaa keskikesän juhlijoita siitä, että vesille lähtiessä tulee aina käyttää pelastusliivejä ja välttää liiallista alkoholin käyttöä. Lisäksi on syytä varmistua, että pelastusvälineet ja -taidot ovat kunnossa.

Lue lisää

7.6.2018 Kansainvälinen Pelastusliivipäivä tulevana lauantaina 9.6. - Pelastusliivit ovat oman hengen pelastaja

Vesiturvallisuutta edistävää ja pelastusliivien merkitystä korostavaa Pelastusliivipäivää vietetään lauantaina 9.6.2018. Tapahtuma näkyy ja kuuluu ympäri Suomen, mutta virallinen päätapahtuma järjestetään Helsingissä.

Lue lisää

14.5.2018 Joka neljäs lapsi ei osaa uida kunnolla – Uimataitoviikko 14.-20.5.2018 kannustaa uimataidon hankkimiseen

Tänään käynnistyvää valtakunnallista Uimataitoviikkoa vietetään jo 19. kerran. Viikon tavoitteena on herättää keskustelua uimataidon merkityksestä ja antaa virikkeitä uimataidon kehittämiseen. Viikon järjestäjänä toimiva Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliitto (SUH) kannustaa erityisesti lasten vanhempia ja läheisiä huolehtimaan lastensa uimataidosta.

Lue lisää

16.4.2018 Hukkuvatko suomalaiset jäihin välinpitämättömyyttään?

Jäihin hukkuu joka talvi noin 10 – 30 ihmistä. Suurin osa näistä kuolemista olisi vältettävissä oikealla varustautumisella ja välttämällä heikoille jäille menoa. Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliiton (SUH) ennakkotilastojen mukaan tänä talvena on tämän ja viime vuoden puolella menehtynyt jäihin jo ainakin 12 ihmistä.

Lue lisää


Yhteistyössä