Etusivu Koulutus

Kouluttaudu vesiliikunnan supersankariksi

Uiminen on mukava harrastus, mutta myös tarpeellinen taito. Sen oppimiseen ja harrastamiseen tarvitaan kuitenkin monia vesiliikunnan ammattilaisia. Vesiliikunnan ja -turvallisuuden taitajat pitävät huolen, että vesijumpassa on hauskaa, lapset oppivat sukeltamaan ja uimarannalla on turvallista viettää kesäpäivää.


Uimavalvoja_koulutus_SUH

Uimaopettaja, uinninvalvoja & monta muuta koulutusta

SUH on kouluttanut vesiliikunnan ja -turvallisuuden ammattilaisia jo 60 vuoden ajan. Nykyään järjestämme vuosittain yli 200 koulutusta eri puolilla Suomea.

Koulutamme vuosittain jopa 3000 henkilöä

Kursseiltamme voit valmistua esimerkiksi uima-opettajaksi, uinninvalvojaksi, hengenpelastajaksi, vauva- ja perheuinninohjaajaksi, erityisuinninopettajaksi tai vesitreeniohjaajaksi.

Ota ensimmäinen askel ja ilmoittaudu

Vesiliikunnan parissa työskentely on antoisaa ja monesti myös hauskaa. Ei ole ihme, että kursseillemme osallistuu vuosittain noin 3000 henkilöä, jotka haluavat tehdä vesiliikunnasta itselleen työn. Kurssimme tekevät sen mahdolliseksi. Tutustu sinäkin niihin ja ilmoittaudu mukaan!

SUH kouluttaa vuosittain yli 3000 henkilöä uimaopettajiksi, uinninvalvojiksi, vauva-ja perheuinninohjaajiksi ja muiksi vesiliikunnan ammattilaisiksi. Ilmoittaudu kurssille!

Koulutuskalenteri

SUH:n Trimmi-kurssilla kertaat allasturvallisuuteen liittyviä asioita kunkin kohteen tarpeet huomioiden. Tilaa kurssi omalle paikkakunnallesi!

Trimmi-kurssit