Etusivu Koulutus Kouluttajakoulutus

Haemme vedenkestäviä, iloisia ja innokkaita kouluttajia, jotka haluavat viedä oppimaansa eteenpäin muille

SUH:n toiminnan vahva tukipilari ovat sen kouluttajat, jotka toimivat eri puolilla Suomea. Kouluttajat pitävät yllä SUH:n laadukasta osaamista ja toimivat kouluttajina SUH:n eri sektoreiden kursseilla.

Haemme nyt uusia kouluttajia toimintasektoreillemme: uimaopetukseen, hengenpelastukseen, erityisuintiin, vauva- ja perheuintiin ja vesitreeniin. Olet etsimämme henkilö, jos haluat työskennellä ihmisten kanssa uinnin opetuksen ja vesiturvallisuuden parissa.

Sektorikohtaiset vaatimukset löytyvät kouluttajapolusta. Lisätietoja saa kunkin sektorin koulutussuunnittelijalta. Yhteystietomme löydät täältä

Kouluttajan työssä on tunnettava ja osattava käyttää yleisimpiä toimisto-ohjelmia (Word, PowerPoint). Arvostamme, mikäli sinulla on ajokortti ja auto käytössäsi – voit joutua liikkumaan koulutuksiin oman asuinpaikkasi ulkopuolelle.

Hakuaika päättyy 21.5.2017. Ilmoitamme valituille henkilökohtaisesti 16.6.2017 mennessä. Valituille kouluttajille järjestetään viikonlopun mittainen kouluttajakoulutus, jonka jälkeen heillä alkaa kisällivaihe. Kouluttajakoulutus toteutetaan syyskuussa 22. - 24.9.2017.

Tervetuloa mukaan iloiseen joukkoomme!