Etusivu Koulutus Vauva- ja perheuinnin koulutus

Vauva- ja perheuinti

Vauva- ja perheuinti on perheen yhteinen, lapsen ehdoilla tapahtuva aktiivinen leikkihetki puhtaassa ja lämpimässä vedessä koulutetun ohjaajan turvallisessa ohjauksessa. Vauvauinnin tavoitteena on tutustuttaa lapsi veteen turvallisissa olosuhteissa ja tehdä lapsesta veden ystävä. Koulutettu ohjaaja auttaa perhettä tutustumaan uuden tulokkaan temperamenttipiirteisiin sekä lempipuuhiin lämmitetyssä 32 asteisessa vedessä.

Vauva- ja perheuinnin ohjaajakurssi on tarkoitettu uimaopettajakurssin käyneille, vauva- ja perheuinnin ohjaajiksi aikoville. Kurssi antaa valmiudet tuleville ohjaajille ohjata vauva- ja perheuintia johdonmukaisesti ja turvallisesti. Kurssin kesto on noin 50 tuntia ja se sisältää harjoittelujakson, joka suoritetaan jaksojen välillä jossain SUH:n suosittelemassa vauvauintipaikassa.

Vauva- ja perheuinnin syventävä koulutus on Jyväskylässä 23.-24.11.2019. Koulutuksessa keskitytään toiminnan suunnitteluun ja toteutukseen vaikuttaviin taustateorioihin sekä uinninohjaustyön laatukysymyksiin. Lisäksi keskustellaan suomalaisen vauvauinnin vahvuuksista sekä kehittymismahdollisuuksista. Kurssin hinta on 290 €, mikä sisältää opetuksen ja materiaalin. Ilmoittautumislomake löytyy www.suh.fi/koulutus
Lisätietoja:
Malla Grönlund
koulutussuunnittelija
gsm 0400-955 240
puh. 09-3436560
malla.gronlund(at)suh.fi


SUH kouluttaa vuosittain yli 3000 henkilöä uimaopettajiksi, uinninvalvojiksi, vauva-ja perheuinninohjaajiksi ja muiksi vesiliikunnan ammattilaisiksi. Ilmoittaudu kurssille!

Koulutuskalenteri

SUH:n Trimmi-kurssilla kertaat allasturvallisuuteen liittyviä asioita kunkin kohteen tarpeet huomioiden. Tilaa kurssi omalle paikkakunnallesi!

Trimmi-kurssit