Etusivu Tiedotus Ajankohtaista

16.11.2018 Suomeen ensimmäinen hengenpelastuksen maailmanmestaruusmitali – Mari Kiuru ui kultaa mastersien MM-kisoissa Australiassa

Aitoolainen Mari Kiuru (34) teki historiaa torstain ja perjantain välisenä yönä Suomen aikaa. Hän on ensimmäinen suomalainen, joka on yltänyt palkintopallille hengenpelastuksen MM-kilpailuissa. Kiuru osallistui Australian Adelaidessa järjestettävien MM-kisojen avauspäivänä 200 metrin esteuintiin 30-34-vuotiaiden sarjassa ja ui voittoon hienolla ajalla 2:30,02. Hopealle samassa sarjassa uivat ranskalaisseuran Zdenka Krcalova (2:32,62) ja pronssille australialaisseuran Alicia Anderson (2:35,32).

Lue lisää


9.11.2018 Rajamäen uimahalli valittu vuoden 2018 vesiliikuntapaikaksi

Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliitto (SUH) on valinnut vuoden 2018 vesiliikuntapaikaksi Nurmijärvellä sijaitsevan Rajamäen uimahallin. Valinnassa painotettiin toiminnan monipuolisuutta, henkilökunnan osaamista ja edistyksellistä viestintää. Tunnustus luovutettiin 9.11.2018.

Lue lisää


7.11.2018 Sanna Sivulalle SUH:n pisara ja Matti Pietilälle SUH:n erikoispisara työstä uimataidon ja vesiturvallisuuden edistämiseksi

Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliitto (SUH) on myöntänyt SUH:n pisaran pitkäaikaisesta työstä uimahallialalla espoolaisen uimaseura Cetuksen uimaopettaja Sanna Sivulalle ja SUH:n erikoispisaran ansiokkaasta toiminnasta liiton päämäärien hyväksi opetusneuvos Matti Pietilälle. Tunnustukset luovutettiin 6.11.2018 SUH:n syysliittokokouksessa, jossa valittiin myös SUH:n hallituksen puheenjohtaja ja jäsenet erovuorossa olevien tilalle.

Lue lisää


2.10.2018 Maailman psoriasispäivän kampanja haastaa uimahallit

Maailman psoriasispäivää vietetään 29. lokakuuta. Psoriasisliitto haastaa yhdessä Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliiton sekä muiden yhteistyökumppaneidensa kanssa uimahallit ja kylpylät mukaan kampanjaan teemalla ”Psori ei tartu. Vedessäkään.”

Lue lisää


17.8.2018 SUH esittää tiukennuksia pelastusliivien käyttöön

Liikenne- ja viestintäministeriö on pyytänyt sidosryhmiltä lausunnot hallituksen esitykseen uudeksi vesiliikennelaiksi. Uudistuksessa otetaan kantaa myös pelastusliivien ja kelluntapukineiden käyttöön vesillä. Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliitto (SUH) esittää lausunnossaan, että pelastusliivien käyttö tehtäisiin pakollisiksi kaikissa huvi- ja vuokraveneissä sekä vesiskoottereissa aina niiden ollessa liikkeessä, pois lukien katettujen veneiden sisätilat.

Lue lisää


Seuraavat