Etusivu Tiedotus Ajankohtaista
21.10.2017

Kemin uimahalli valittu vuoden vesiliikuntapaikaksi

Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliitto (SUH) on valinnut vuoden 2017 vesiliikuntapaikaksi Kemin uimahallin. Valinnassa painotettiin toiminnan laatua, henkilökunnan osaamista ja paikallista yhteistyötä. Tunnustus luovutettiin hallin 50-vuotisjuhlallisuuksien yhteydessä 21.10.2017.

”Vuonna 1967 avattu kaunis Kemin uimahalli palvelee laajasti koko Meri-Lapin alueen asukkaita ja matkailijoita. Hallin henkilökunnan osaaminen on huippuluokkaa, mikä takaa monipuolisen ja laadukkaan toiminnan eri-ikäisille vesiliikunnan ystäville. Hallissa on kiinnitetty erityistä huomiota turvallisuuteen ja esteettömyyteen liittyviin tekijöihin. Tämä mahdollistaa toimintakyvyltään erilaisten ihmisten nauttimisen vedessä liikkumisesta. Yhteistyötä tehdään tiiviisti paikallisten urheiluseurojen, yhdistysten ja viranomaisten kanssa, ja halli onkin usein nähty uimakisojen ja muiden mieleenpainuvien tapahtumien tai teemapäivien näyttämönä”, perustelee SUH:n tekninen asiantuntija Ilpo Johansson valintaa.

”SUH:n tavoitteena on, että jokaisella Suomessa asuvalla on mahdollisuus oppia uimaan. Näin Suomen itsenäisyyden juhlavuonna onkin hienoa palkita pitkän historian omaava uimahalli, jolla on ollut merkittävä rooli uimataidon edistämisessä vuosien saatossa omalla alueellaan”, jatkaa Johansson.

”Olemme erittäin ylpeitä, että Kemin uimahallin ja sen henkilöstön pitkäjänteinen työ vesiliikunnan ja uimaopetuksen saralla saa arvoisensa tunnustuksen myös valtakunnallisesti. Sitä on ilo juhlia uimahallin 50-vuotisen taipaleen yhtenä teemana”, iloitsevat uimahallin hallimestari Janne Jylkkä ja Kemin nuoriso- ja liikuntajohtaja Matti Molander.

”Henkilökunnan kouluttaminen laaja-alaisesti, vesiliikunnan innovaatioiden käyttöönotto ja motivoitunut, ammattitaitoinen henkilökunta ovat olleet asiakastyytyväisyyden keskeisiä tekijöitä. Eikä voi jättää huomioimatta lähes jokaisessa asiakaspalautteessa esiin nousevaa kiitosta puhtaasta, valoisasta ja viihtyisästä uimahallista, jonka eteen siivoustyötä tehdään laadukkaasti”, Jylkkä kiittelee henkilöstöään.

Kemin uimahalli DSC_0085
Kemin uimahalli iltavalaistuksessa.

SUH on valinnut vuoden uimahallin jo 23. vuoden ajan, mutta tänä vuonna tunnustus päätettiin muuttaa vuoden vesiliikuntapaikaksi. Näin jatkossa tunnustuksen saajaksi voi valikoitua uimahallin lisäksi jokin muu vesiliikuntapaikka, kuten uimaranta tai maauimala.

Lisätietoja:

SUH:n tekninen asiantuntija Ilpo Johansson, puh. 040 820 6809 tai ilpo.johansson(at)suh.fi
Kemin uimahallin hallimestari Janne Jylkkä, puh. 0400 929 048 tai  janne.jylkka(at)kem.fi 

Kuvia Kemin uimahallista median käyttöön löytyy oheisesta linkistä: http://www.suh.fi/materiaalipankki?fid=140

Palaa otsikoihin