Etusivu Tiedotus Ajankohtaista
23.11.2017

Mikkelin kaupungin uimaopettajille tunnustusta valtakunnallisesti

Suomen uimaopetus- ja hengenpelastusliitto (SUH) palkitsi Mikkelin kaupungin uimaopettaja/uinninvalvojat Pisara-palkinnolla. Uimaopettajat ovat toimillaan SUH:n tavoitteiden mukaisesti edistäneet uimataitoa ja vesiturvallisuutta Mikkelin alueella.

Pisaralla 2017 palkitut Mikkelin uimaopet ja Rantakeitaan työntekijät
Palkinnon saanut tiimi Viihdeuimala Rantakeitaan muun henkilöstön ja SUH:n edustajan kera.

”Tämä osaava ammattilaisten ryhmä on muun muassa taannut Mikkelin koululaisille mahdollisuuden laadukkaaseen uimaopetukseen myös Naisvuoren uimahallin peruskorjauksen aikana. Tämä on edellyttänyt joustavaa otetta, sitoutumista työtahdin tiivistämiseen sekä yhteistyökykyä", todetaan palkintoperusteluissa.

Uinninopetusta annettiin poikkeuksellisena kautena Rantakeitaassa, Kalevankankaan koululla ja Anttolanhovissa opetussuunnitelman mukaan. Opetukseen pääsivät kaikki eskareista kutosluokkalaisiin.

Uimaopettajat ideoivat myös Kummiuinti-konseptin, jonka tavoitteena on saada uimaan erityisesti niitä lapsia, jotka eivät ehkä muuten vapaa-ajallaan käy uimassa. Kummiuinnit toteutettiin tiettävästi ensimmäisenä Suomessa, ja ne jatkuvat myös tänä talvena. Käytännössä kummiuinnit toteutettiin uimaopettajien/valvojien työpanoksella järjestämällä erilaisia omatoimisia puuhapisteitä Rantakeitaan uima-altaisiin. Seuraava Kummiuinti on perjantaina 2. joulukuuta.

Lisätietoja:

SUH, toiminnanjohtaja Kristiina Heinonen puh. 040 521 3282, kristiina.heinonen(at)suh.fi 

Mikkelin uimahallit, hallimestari Virpi Lahti, puh. 044 794 2444, virpi.lahti(at)mikkeli.fi 


Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliitto on jo 23. vuoden ajan palkinnut vuoden vesiliikuntapaikan sekä ansioituneita uimahalli- ja kylpyläalan tekijöitä. SUH:n Pisaraa myönnettäessä painotetaan jatkuvaa ammatillista kehittämistä sekä aktiivisuutta, positiivisuutta, yhteistyökykyä ja innovatiivisuutta työssä sekä teon osalta monipuolisuutta, idearikkautta ja liiton tavoitteisiin liittyvää toimintaa.


Palaa otsikoihin