Etusivu Tiedotus Ajankohtaista

Kesäkuussa hukkui 9 ihmistä

Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliiton (SUH) keräämien ennakkotietojen mukaan kesäkuussa hukkui 6 ihmistä, joista juhannuksena kolme.

Lue lisää3.7.2018 Rantapelastuksen suomenmestaruudet ratkotaan Vantaalla 7.7.2018

Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliitto (SUH) järjestää rantapelastuksen SM-kilpailut Vantaan Kuusijärvellä 7.7.2018. Kilpailu järjestetään jo toisen kerran osana nelipäiväistä urheilun monilajitapahtuma SM-viikkoa.

Lue lisää


25.6.2018 Neljän ihmisen epäillään hukkuneen juhannuksena

Tämän hetkisten tietojen mukaan viime torstain ja sunnuntain välillä epäillään neljän henkilön hukkuneen. Kahta hukkumista ei kuitenkaan ole voitu vahvistaa, koska Rantasalmella ja Kajaanissa todennäköisesti hukkuneita miehiä ei ole vielä löydetty. Jalasjärvellä uimaan mennyt iäkäs nainen löytyi hukkuneena torstai-iltana ja Ruokolahdella kuoli juhannusaattona 70-vuotias mies sukellettuaan veteen laiturilta.

Lue lisää


19.6.2018 Juhannusjuhlija, osaathan pelastaa kaverisi veden varasta?

Juhannuksena monien tie vie vesistöjen ääreen. Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliitto (SUH) haluaa muistuttaa keskikesän juhlijoita siitä, että vesille lähtiessä tulee aina käyttää pelastusliivejä ja välttää liiallista alkoholin käyttöä. Lisäksi on syytä varmistua, että pelastusvälineet ja -taidot ovat kunnossa.

Lue lisää


Edelliset Seuraavat