Etusivu Tiedotus Ajankohtaista

3.7.2018 Rantapelastuksen suomenmestaruudet ratkotaan Vantaalla 7.7.2018

Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliitto (SUH) järjestää rantapelastuksen SM-kilpailut Vantaan Kuusijärvellä 7.7.2018. Kilpailu järjestetään jo toisen kerran osana nelipäiväistä urheilun monilajitapahtuma SM-viikkoa.

Lue lisää


25.6.2018 Neljän ihmisen epäillään hukkuneen juhannuksena

Tämän hetkisten tietojen mukaan viime torstain ja sunnuntain välillä epäillään neljän henkilön hukkuneen. Kahta hukkumista ei kuitenkaan ole voitu vahvistaa, koska Rantasalmella ja Kajaanissa todennäköisesti hukkuneita miehiä ei ole vielä löydetty. Jalasjärvellä uimaan mennyt iäkäs nainen löytyi hukkuneena torstai-iltana ja Ruokolahdella kuoli juhannusaattona 70-vuotias mies sukellettuaan veteen laiturilta.

Lue lisää


19.6.2018 Juhannusjuhlija, osaathan pelastaa kaverisi veden varasta?

Juhannuksena monien tie vie vesistöjen ääreen. Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliitto (SUH) haluaa muistuttaa keskikesän juhlijoita siitä, että vesille lähtiessä tulee aina käyttää pelastusliivejä ja välttää liiallista alkoholin käyttöä. Lisäksi on syytä varmistua, että pelastusvälineet ja -taidot ovat kunnossa.

Lue lisää


7.6.2018 Kansainvälinen Pelastusliivipäivä tulevana lauantaina 9.6. - Pelastusliivit ovat oman hengen pelastaja

Vesiturvallisuutta edistävää ja pelastusliivien merkitystä korostavaa Pelastusliivipäivää vietetään lauantaina 9.6.2018. Tapahtuma näkyy ja kuuluu ympäri Suomen, mutta virallinen päätapahtuma järjestetään Helsingissä.

Lue lisää


14.5.2018 Joka neljäs lapsi ei osaa uida kunnolla – Uimataitoviikko 14.-20.5.2018 kannustaa uimataidon hankkimiseen

Tänään käynnistyvää valtakunnallista Uimataitoviikkoa vietetään jo 19. kerran. Viikon tavoitteena on herättää keskustelua uimataidon merkityksestä ja antaa virikkeitä uimataidon kehittämiseen. Viikon järjestäjänä toimiva Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliitto (SUH) kannustaa erityisesti lasten vanhempia ja läheisiä huolehtimaan lastensa uimataidosta.

Lue lisää


Edelliset Seuraavat