Etusivu Tiedotus Ajankohtaista

10.5.2017 Unelmien liikuntapäivänä 10.5. uimahalleissa tapahtuu

Tänään 10.5. vietetään Unelmien liikuntapäivää jo toista kertaa. Tuhannet kuntien, yhdistysten, urheiluseurojen, työporukoiden, yritysten tai yksityishenkilöiden järjestämät tapahtumat houkuttelevat liikkujia nauttimaan liikunnan riemusta aamusta iltaan.

Lue lisää


4.5.2017 Valtakunnallinen Uimataitoviikko uudistuu - mukaan kutsuttu päiväkodit ja koulut

Valtakunnallista Uimataitoviikkoa vietetään jo 18. kerran 15.-21.5.2017. Viikon tavoitteena on kannustaa jokaista testaamaan uimataitonsa, herättää keskustelua uimataidon merkityksestä ja antaa virikkeitä uimataidon kehittämiseen. Tänä vuonna viikon järjestäjä Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliitto (SUH) on kutsunut viikon viettoon myös päiväkodit ja koulut.

Lue lisää


13.4.2017 SUH varoittaa petollisista kevätjäistä ja kylmästä vedestä

Jäät ovat heikentyneet vauhdilla maan etelä- ja keskiosassa. Monin paikoin rannikolla ja myös sisävesillä jäät ovat lähteneet kokonaan tai ovat erittäin heikkoja. Osin pohjoisempanakin jää on jo alkanut ohentua ja puikkoontua, mikä vaikuttaa jään kantavuuteen. Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliitto (SUH) varoittaakin pääsiäisen ajan ulkoilijoita petollisista kevätjäistä ja jääkylmistä vesistä.

Lue lisää


29.3.2017 Päivitetty allasvesiasetuksen soveltamisohje on julkaistu

Vanha uima-allasveden laatua ja valvontaa koskeva allasvesiasetuksen soveltamisopas on nyt päivitetty Valviran ohjeeksi. Uudessa ohjeessa on painotettu entistä enemmän uimahallien, kylpylöiden ja vastaavien omaa käyttötarkkailua.

Lue lisää


25.3.2017 Pilkkimiehet palkittiin luistelijoiden pelastamisesta

Tommi Tiainen ja Mikko Halonen saivat Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliiton hengenpelastusmerkit neuvokkaasta toiminnasta ja hukkumisen vaarasta pelastamisesta. Merkit luovutettiin Mikkelän paloasemalla 25.3. Mukana tilaisuudessa oli myös jäistä pelastetut luistelijat Tarja Aarnio ja Mikko Yli-Knuuttila sekä pelastustoimen henkilöstöä. Kolmas auttaja, Pauli Koskinen, saa hengenpelastusmerkin myöhemmin.

Lue lisää


Edelliset Seuraavat