Etusivu Tiedotus Ajankohtaista

25.3.2017 Pilkkimiehet palkittiin luistelijoiden pelastamisesta

Tommi Tiainen ja Mikko Halonen saivat Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliiton hengenpelastusmerkit neuvokkaasta toiminnasta ja hukkumisen vaarasta pelastamisesta. Merkit luovutettiin Mikkelän paloasemalla 25.3. Mukana tilaisuudessa oli myös jäistä pelastetut luistelijat Tarja Aarnio ja Mikko Yli-Knuuttila sekä pelastustoimen henkilöstöä. Kolmas auttaja, Pauli Koskinen, saa hengenpelastusmerkin myöhemmin.

Lue lisää


11.3.2017 SUH kehottaa ulkoilijoita varovaisuuteen jäällä

Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliiton (SUH) keräämien ennakkotietojen mukaan helmikuussa hukkui kaksi henkilöä. Satakunnassa hukkui nainen tuntemattomasta syystä ja Uudellamaalla mies vajottuaan moottorikelkalla jäihin. Viime viikkoina on kuitenkin uutisoitu useista vaaratilanteista, jossa jäihin vajonneet on pelastettu viime hetkillä joko kanssaihmisten tai pelastusviranomaisten toimesta.

Lue lisää


7.2.2017 Tammikuussa hukkui viisi miestä ja yksi nainen

Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliiton (SUH) keräämien ennakkotietojen mukaan tammikuussa hukkui kuusi henkilöä.

Lue lisää


6.2.2017 Hae SUH:n kouluttajaksi

Haemme vedenkestäviä, iloisia ja innokkaita kouluttajia, jotka haluavat viedä oppimaansa eteenpäin muille

Lue lisää


3.2.2017 Uutta Vesisankarit-materiaalia julkaistu

Koululaisten vesitaitoja edistävä Vesisankarit-hanke on julkaissut uutta videomateriaalia taitojen harjoitteluun liikuntasalissa tai pihalla. Lisäksi erityisesti opettajille suunnattu Vesisankarit-käsikirja on nyt käännetty myös ruotsiksi.

Lue lisää


Edelliset Seuraavat