Etusivu Tiedotus Ajankohtaista

25.1.2017 Eerika Laalo-Häikiö ja Jari Piirainen SUH:n varapuheenjohtajiksi

SUH:n hallitus kokoontui järjestäytymiskokoukseen 24.1.2017 ja valitsi keskuudestaan varapuheenjohtajat sekä työvaliokunnan jäsenet. Liiton varapuheenjohtajana toimii vuonna 2017 Suomen Uimaliiton Eerika Laalo-Häikiö ja Suomen Meripelastusseuran Jari Piirainen. Liiton työvaliokuntaan hallitus valitsi puheenjohtajiston lisäksi Folkhälsanin Mari Strömin.

Lue lisää


Uimataitotutkimus: joka neljäs kuudesluokkalainen ei osaa uida kunnolla

Uusimman valtakunnallisen uimataitotutkimuksen mukaan kuudesluokkalaisista on uimataitoisia 76 %. Määrä on säilynyt lähes ennallaan vuodesta 2011, jolloin uimataitoisia oli 72 %. Tyttöjen ja poikien uimataidossa ei ole eroa.

Lue lisää


25.11.2016 Jukka Rantalasta SUH:n uusi puheenjohtaja

Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliiton (SUH) syysliittokokous 24.11. valitsi yksimielisesti uudeksi puheenjohtajaksi kaudelle 2017 – 2018 liiketoimintajohtaja Jukka Rantalan Raisiosta. Rantala seuraa tehtävässä pitkään SUH:n puheenjohtajana toiminutta Reijo Vartiaa, joka ei asettunut enää ehdolle.

Lue lisää


19.12.2016 Jäihin vajoamisia voidaan ehkäistä järkevällä liikkumiselle ja oikeilla varusteilla

Viime viikkoina on jo useita henkilöitä hukkunut jäihin vajoamisen seurauksena. Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliitto (SUH) haluaa yhteistyökumppaninsa Motonet Oy:n kanssa muistuttaa, että turvallisen jäällä liikkumisen edellytys on, että tuntee jään ja jäällä kulkemiseen liittyvät riskit sekä varustautuu oikein.

Lue lisää


11.11.2016 SUH varoittaa heikoista jäistä - ensimmäiset kohtalokkaat hukkumiset jo tapahtuneet

Viime päivien pakkasten myötä pienemmät vesistöt ja ranta-alueet ovat alkaneet jäätyä koko maassa. Tämä on houkuttanut ihmisiä jäille ja seuraukset ovat osin olleet jo kohtalokkaita. Jäät ovat vielä heikkoja koko maassa. Suomen Uimaopetus ja Hengenpelastusliitto (SUH) kehottaakin ihmisiä välttämään toistaiseksi jäille menemistä, jotta vältyttäisiin lisähukkumisilta.

Lue lisää


Edelliset Seuraavat