Etusivu Tiedotus Ajankohtaista

11.11.2016 SUH varoittaa heikoista jäistä - ensimmäiset kohtalokkaat hukkumiset jo tapahtuneet

Viime päivien pakkasten myötä pienemmät vesistöt ja ranta-alueet ovat alkaneet jäätyä koko maassa. Tämä on houkuttanut ihmisiä jäille ja seuraukset ovat osin olleet jo kohtalokkaita. Jäät ovat vielä heikkoja koko maassa. Suomen Uimaopetus ja Hengenpelastusliitto (SUH) kehottaakin ihmisiä välttämään toistaiseksi jäille menemistä, jotta vältyttäisiin lisähukkumisilta.

Lue lisää


13.10.2016 Uimahallit yhä suositumpia liikuntapaikkoja

Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliiton (SUH) Taloustutkimukselta tilaaman Uimahallien asiakastyytyväisyystutkimuksen mukaan noin joka neljäs (26 %) 15 – 79-vuotias harrastaa uintia ja vesiliikuntaa uimahallissa vähintään kerran kuussa tai useammin. Edellisen kerran vastaava tutkimus toteutettiin vuonna 2012 ja tuolloin yhtä aktiivisesti uimahallissa kävi noin joka viides (18 %). Aktiivisimpia uimahallissa kävijöitä ovat naiset ja yli 35-vuotiaat.

Lue lisää


26.8.2016 Jyväskylän AaltoAlvari valittu vuoden uimahalliksi

Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliitto (SUH) palkitsi 60-vuotisjuhlassaan toimijoita, jotka edistävät uimataitoa ja vesiturvallisuutta. Valinnoissa painotettiin erityisesti monipuolista toimintaa, hyvää yhteistyötä ja pitkäjänteistä kehittämisotetta. Vuoden uimahalli valittiin jo 23. kerran ja tänä vuonna valinta kohdistui Jyväskylän Vesiliikuntakeskus AaltoAlvariin.

Lue lisää


7.7.2016 Kesäkuussa hukkui 14 ihmistä

Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliiton (SUH) keräämien ennakkotietojen mukaan kesäkuussa hukkui 14 ihmistä, joista juhannuksena yhdeksän. Hukkuneista kolme oli naisia. Hukkumisista viisi sattui vesiliikenteessä ja seitsemän uidessa. Lopuissa tapahtumien kulku ei ole selvillä. Lisäksi kesäkuussa löydettiin huhtikuussa kadonnut pariskunta hukkuneena. Yhteensä tammi-kesäkuussa on ennakkotilastojen mukaan hukkunut 49 ihmistä.

Lue lisää


22.6.2016 SUH vetoaa juhannuskansaan: Pidetään pelastusliivit päällä ja humalaiset rannalla

Keskikesän juhla lähestyy ja ihmiset suuntaavat juhannuksen viettoon eri puolille Suomea vesistöjen ääreen. Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliitto (SUH) haluaa muistuttaa juhlijoita siitä, että humalassa on syytä pysyä rannalla ja että vesille lähtiessä tulee aina käyttää pelastusliivejä.

Lue lisää


Edelliset Seuraavat