Etusivu Tiedotus Ajankohtaista

29.3.2017 Päivitetty allasvesiasetuksen soveltamisohje on julkaistu

Vanha uima-allasveden laatua ja valvontaa koskeva allasvesiasetuksen soveltamisopas on nyt päivitetty Valviran ohjeeksi. Uudessa ohjeessa on painotettu entistä enemmän uimahallien, kylpylöiden ja vastaavien omaa käyttötarkkailua.

Lue lisää


25.3.2017 Pilkkimiehet palkittiin luistelijoiden pelastamisesta

Tommi Tiainen ja Mikko Halonen saivat Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliiton hengenpelastusmerkit neuvokkaasta toiminnasta ja hukkumisen vaarasta pelastamisesta. Merkit luovutettiin Mikkelän paloasemalla 25.3. Mukana tilaisuudessa oli myös jäistä pelastetut luistelijat Tarja Aarnio ja Mikko Yli-Knuuttila sekä pelastustoimen henkilöstöä. Kolmas auttaja, Pauli Koskinen, saa hengenpelastusmerkin myöhemmin.

Lue lisää


11.3.2017 SUH kehottaa ulkoilijoita varovaisuuteen jäällä

Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliiton (SUH) keräämien ennakkotietojen mukaan helmikuussa hukkui kaksi henkilöä. Satakunnassa hukkui nainen tuntemattomasta syystä ja Uudellamaalla mies vajottuaan moottorikelkalla jäihin. Viime viikkoina on kuitenkin uutisoitu useista vaaratilanteista, jossa jäihin vajonneet on pelastettu viime hetkillä joko kanssaihmisten tai pelastusviranomaisten toimesta.

Lue lisää


7.2.2017 Tammikuussa hukkui viisi miestä ja yksi nainen

Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliiton (SUH) keräämien ennakkotietojen mukaan tammikuussa hukkui kuusi henkilöä.

Lue lisää


6.2.2017 Hae SUH:n kouluttajaksi

Haemme vedenkestäviä, iloisia ja innokkaita kouluttajia, jotka haluavat viedä oppimaansa eteenpäin muille

Lue lisää


Edelliset Seuraavat