Etusivu Tiedotus Ajankohtaista

25.11.2016 Jukka Rantalasta SUH:n uusi puheenjohtaja

Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliiton (SUH) syysliittokokous 24.11. valitsi yksimielisesti uudeksi puheenjohtajaksi kaudelle 2017 – 2018 liiketoimintajohtaja Jukka Rantalan Raisiosta. Rantala seuraa tehtävässä pitkään SUH:n puheenjohtajana toiminutta Reijo Vartiaa, joka ei asettunut enää ehdolle.

Lue lisää


19.12.2016 Jäihin vajoamisia voidaan ehkäistä järkevällä liikkumiselle ja oikeilla varusteilla

Viime viikkoina on jo useita henkilöitä hukkunut jäihin vajoamisen seurauksena. Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliitto (SUH) haluaa yhteistyökumppaninsa Motonet Oy:n kanssa muistuttaa, että turvallisen jäällä liikkumisen edellytys on, että tuntee jään ja jäällä kulkemiseen liittyvät riskit sekä varustautuu oikein.

Lue lisää


11.11.2016 SUH varoittaa heikoista jäistä - ensimmäiset kohtalokkaat hukkumiset jo tapahtuneet

Viime päivien pakkasten myötä pienemmät vesistöt ja ranta-alueet ovat alkaneet jäätyä koko maassa. Tämä on houkuttanut ihmisiä jäille ja seuraukset ovat osin olleet jo kohtalokkaita. Jäät ovat vielä heikkoja koko maassa. Suomen Uimaopetus ja Hengenpelastusliitto (SUH) kehottaakin ihmisiä välttämään toistaiseksi jäille menemistä, jotta vältyttäisiin lisähukkumisilta.

Lue lisää


13.10.2016 Uimahallit yhä suositumpia liikuntapaikkoja

Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliiton (SUH) Taloustutkimukselta tilaaman Uimahallien asiakastyytyväisyystutkimuksen mukaan noin joka neljäs (26 %) 15 – 79-vuotias harrastaa uintia ja vesiliikuntaa uimahallissa vähintään kerran kuussa tai useammin. Edellisen kerran vastaava tutkimus toteutettiin vuonna 2012 ja tuolloin yhtä aktiivisesti uimahallissa kävi noin joka viides (18 %). Aktiivisimpia uimahallissa kävijöitä ovat naiset ja yli 35-vuotiaat.

Lue lisää


26.8.2016 Jyväskylän AaltoAlvari valittu vuoden uimahalliksi

Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliitto (SUH) palkitsi 60-vuotisjuhlassaan toimijoita, jotka edistävät uimataitoa ja vesiturvallisuutta. Valinnoissa painotettiin erityisesti monipuolista toimintaa, hyvää yhteistyötä ja pitkäjänteistä kehittämisotetta. Vuoden uimahalli valittiin jo 23. kerran ja tänä vuonna valinta kohdistui Jyväskylän Vesiliikuntakeskus AaltoAlvariin.

Lue lisää


Edelliset Seuraavat