Etusivu Tiedotus Tarjolla töitä tekijöille Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat


Haetaan henkilöitä tekemään n. 2 tuntia allasvalvontaa kaksi tai kolme iltaa viikossa Keskuspuiston ammattiopiston tiloissa Leppävaarassa tai Ruskeasuolla.


Keskuspuiston ammattiopisto on toisen asteen ammatillinen erityisoppilaitos ja erityisopetuksen kehittämiskeskus. Tarjoamamme koulutukset on tarkoitettu henkilöille, jotka tarvitsevat opinnoissaan ja työllistymisessään erityisopetusta, yksilöllistä tukea ja ohjausta.

Vaatimuksia ja toiveita työntekijälle: Uimavalvojankurssi suoritettu. Erityistyön tuntemus plussaa mutta ei välttämätöntä. Mikäli on lisäksi kiinnostusta ohjaustyöstä niin on myös mahdollista.

Työ alkaa?: Heti tai mahdollisimman nopeasti

Lisätietoja:
Yhteystiedot: Pasi Tujunen
Vapaa-ajan ohjaaja
p. 040 545 6310
pasi.tujunen@keskuspuisto.fi

Milloin haku loppuu: 28.2.2018

Etsitään kahta lifesaveria vahvistamaan Kangasalan timanttista tiimiä!

TG Klubben Oy on urheilualan monitoimiyritys, joka vastaa lukuisten suomalaisten uimahallien päivittäisestä toiminnasta. Meillä on intohimoinen suhde liikuntaan ja saman palon olemme siirtäneet tapaamme tehdä töitä. Lue lisää toiminnastamme ja arvoistamme www.tgklubben.fi ja www.uimavalvonta.fi

Etsimme Lifesaveria, joka solahtaa Kangasalan timanttiseen tiimiin ja nauttii asiakaskohtaamisista muutenkin kuin pelastustehtävissä. Etsimämme uimavalvoja juttelee sujuvasti suomeksi ja takataskusta löytyy todistus uinninvalvojakurssin suorittamisesta. Lisäpisteitä saa ensiapukursseista ja leveästä hymystä.

Työ alkaa: Heti/joulukuussa
Lisätietoja: Työpaikkailmoituksessa lisätietoa: http://uimavalvonta.fi/index.php/rekry/uinninvalvoja-avoimet-tyoepaikat

Yhteystiedot: Lähetä vapaamuotoiset hakemukset mahdollisimman pian osoitteeseen: hakemus@tgklubben.fi
Lisätietoja työpaikasta antaa kohdevastaava Pasi Kolu 0504079260
Etsimme  Vauva- ja perheuinnin ohjaajaa 3kk- 8v, Turun alueelle.
PolskisMolskis on toiminut vuodesta -03 pääkaupunkiseudulla ja vuodesta -16 Turun ja Paraisten alueella.

Pätevyysvaatimuksena on SUH:n tai Folkhälsanina uimaopettajakurssi, sekä toiveena vauva- ja perheuinninohjaajan kurssi.

Ohjaajamme ovat SUH:n tai Folkhälsanin kouluttamia.
Teemme tiivistä yhteistyötä kaikkien ohjaajien kanssa.

Työ alkaa:  Mahdollisimman pian

Ota yhteyttä!
Meillä ihana ohjaaja porukka!


Yhteystiedot: Marge Vuorenmaa
0407411257
polskismolskis@hotmail.com
www.polskismolskis.fi
Oletko etsimämme LIFESAVER? Uimavalvojan sijaisia etsitään Espoon, Yli-Härmän, Ikaalisten tai Orimattilan toimipisteisiin.

TG Klubben Oy on firma, joka sinut tulee palkkaamaan. Meillä on intohimoinen suhde liikunta-alaan ja saman palon olemme siirtäneet tapaamme tehdä töitä. TG Klubben vastaa tällä hetkellä 12 suomalaisen uimahallin päivittäisestä pyörittämisestä, joten kokemusta uimahallitoiminnasta löytyy runsaasti. Lue lisää toiminnastamme ja arvoistamme www.tgklubben.fi

Etsimme uimavalvojaa, joka solahtaa rentoon työympäristöön ja nauttii asiakaskohtaamisista muutenkin kuin pelastustehtävissä. Etsimämme altaiden supersankari juttelee sujuvasti suomeksi ja takataskusta löytyy todistus uinninvalvojakurssin suorittamisesta. Lisäpisteitä saa ensiapukursseista ja leveästä hymystä.

Työ alkaa Mahdollisimman pian

Lisätietoja: What’s in it for me?
Mahtavat työkaverit! Klubbenlaiset ovat tunnetusti rentoa ja urheilullista porukkaa, joiden kanssa on helppo viihtyä. Vastuullinen ja fyysinen työ pitää mielen sekä kropan tikissä (Espoossa työvuorojen aikana voi treenata altaassa 30 min)! Ja työstä tietenkin maksetaan palkkaa..

Yhteystiedot
: Haluatko tehdä vastuullista työtä parhaiden työkavereiden kanssa nuorekkaassa ilmapiirissä? Lähetä heti vapaamuotoinen hakemus hakemus@tgklubben.fi ja sinusta voi tulla altaiden supersankari! Paikat täytetään sitä mukaan, kun sopivia ehdokkaita löytyy.

Haku loppuu: 23.08.2017 klo 16:00


Vauva- ja perheuinninohjaajalle/ uimaopettajalle, apuohjaajille tai avustajalle  tuntitöitä pääkaupunkiseudulla!

Työtä tarjoaa: Pikku Delfiinit Stadin Stydein Swim Club!
Perheliikuntaa jo 20 vuotta pääkaupunkiseudulla. Huikea mahdollisuus aloittaa työskentely liikunnan parissa!

Uintiryhmiä 3 kk-15 vuotiaille lapsille, toimipisteitä pääkaupunkiseudulla 10.

Vaatimuksia työntekijälle: Iloinen, oma-aloitteinen ja helposti innostuva! Työskentelyn liikunnan parissa voi aloittaa esim. apuohjaajana tai avustajana, ilman aiempaa koulutusta. Uimaopettajalta vaaditaan SUH:n tai Folkhälsanin uimaopettajakurssi ja/tai SUH:n / FH vauva- ja perheuinninohjaajakurssi. Soita ja kysy lisää!

Työ alkaa: Heti

Lisätietoja:
Yhteystiedot: Pikku Delfiinit Oy
Kata  tai Kimmo Heino
040 5250094
kata@pikkudelfiinit.fi
www.pikkudelfiinit.fi