Etusivu Toiminta Hengenpelastus

Hengenpelastusta jo vuodesta 1956

Koulutamme vuosittain satoja hengenpelastuksen ammattilaisia niin allasympäristöihin kuin rannoillekin. Neuvomme uinninvalvonnan, allasturvallisuuden tai rantojen riskinarviointiin liittyvissä kysymyksissä. 

Järjestämme myös hengenpelastuksen kilpailutoimintaa nuorille ja aikuisille, muun muassa hengenpelastuksen ja rantapelastuksen SM-kilpailut. SUH on myös lähettänyt useana vuonna joukkueen EM- ja MM-kilpailuihin. Hengenpelastuksen saloihin pääsee tutustustumaan eri puolella Suomea Junior Lifesaver -kerhotoiminnassa

Myönnämme hengenpelastusmerkkejä, joita kuka tahansa voi hakea ansiokkaasti toisen hengen pelastaneille henkilöille. Tutustu hengenpelastusmerkin kriteeriehin ja hakuohjeisiin täällä

Hengenpelastuksen opit ovat käytössä myös Viisaasti Vesillä -kampanjassamme, jossa viestii ja vaikuttaa turvallisemman vesillä liikkumisen puolesta. 

Jos sinulla on kysyttävää hengenpelastustoiminnasta, niin olethan yhteydessä. 

Anne Hiltunen
koulutussuunnittelija 
anne.hiltunen(at)suh.fi
puh. (09) 3436 5636

SUH on koonnut yhteen ohjeita, joiden avulla voit ennakoida vaaratilanteita vesillä ja onnettomuuden sattuessa pelastaa oman tai toisen hengen. Tutustu!

Pelastu ja pelasta