Etusivu Toiminta Hengenpelastus Kilpailutoiminta Rantapelastuksen SM-kilpailut 8.7.2017

Rantapelastuksen Suomen mestaruudet ratkottu Tampereella 

Rantapelastuksen SM-kisat pidettiin  upean auringonpaisteen siivittämänä 8.7.2017 Kaukajärvellä Tampereella osana SM-viikkoa. Lajeja oli yhteensä neljä, joista kaksi joukkuelajeja - Rescue Tube Rescue ja Board Rescue - ja kaksi yksilölajeja - Beach Flags ja Board Race. Kaikista lajeista saatavat pisteet kasvattivat joukkueiden kokonaispistepottia. Lisäksi yksilölajeissa miteltiin henkilökohtaisista SM-mitaleista.  

Hiekalla toteutettavan naisten Beach Flags -kisan voitto meni viime vuoden tapaan Anne Hiltuselle (Lifeguards on duty). Toiseksi tuli Rosanna Silander (LIV, Helsinki) ja kolmanneksi Mimi Cajander (Lifeguards on duty). Miesten mestariksi juoksi Risto Heinonen (Flamingo Spa Lifesavers), toinen sija meni Aleksandr Efimov (Flamingo Spa Lifesavers) ja kolmas oli  Juho Taskila (LIV, Helsinki). 
 
Naisten Board Race -kisan voitti kokenut maajoukkueessakin Suomea edustanut Mari Kiuru (Flamingo Spa Lifesavers). Toiseksi tuli Anne Hiltunen ja kolmannelle sijalle Rosanna Silander. Miesten valtikka meni tänä vuonna Samuli Korvelle (Merivoimat). Toiselle sijalle meloi Aleksandr Efimov, joka urakoi myös rantavesipallon SM-kisoissa niin ikään Kaukajärvellä. Kolmannelle sijalle tuli Niilo Hokkanen (Merivoimat). 

Joukkuekilpailun voitto meni tiukan kisan jälkeen Merivoimien joukkueelle (Samuli Korpi, Niilo Hokkanen, Oliver Tarkkanen ja Joel Huopalainen). Toiselle sijalle tuli Flamingo Spa Lifesavers (Mari Kiuru, Risto Heinonen, Aleksandr Efimov ja Joonas Nissinen). Kolmanneksi tuli naisjoukkue Lifeguards on duty (Mimi Cajander, Anne Hiltunen, Suvi Perälä ja Hanna Rinkinen). 


rantapelastuksen SM mainos

Osallistumismaksu joukkue 40 €  / Yksilö 10 € ;


SUH järjestää rantapelastuksen SM-kilpailut 8.7.2017 Kaukajärvellä Tampereella. Kilpailu on osana SM-viikkoa.

"Suomen toinen SM-viikko jatkaa helmikuussa 2016 aloitettua tapahtumasarjaa ja tarjoilee ihailtavaksi yhteistyötä ja kuplivaa urheilun iloa yli lajirajojen. SM-viikon lajit esittelevät katsojille ja kilpailijoille uusia kokemuksia, piinaavaa jännitystä ja runsaasti uutta urheilutietoa. Ja tietenkin kovaa kamppailua Suomen mestaruuksista. Kisoja näytetään myös Ylen kanavilla."

Perjantaina 7.7. illalla (klo 17 - 20:00) on mahdollisuus tulla harjoittelemaan ja lauantaina kilpailut alkavat klo 10:00 (8:30 verryttely)


Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Rescue Tube Rescue

Beach Flags

Board Rescue

Board Race