Etusivu Toiminta Tekninen neuvonta

Tekniset asiantuntijapalvelut


SUH on asiantuntijataho, josta uimahallien, kylpylöiden ja uimarantojen suunnittelijat, rakentajat, ylläpitäjät ja käyttäjät voivat kysyä neuvoja.  Seuraamme jatkuvasti alaan liittyvää lainsäädäntöä, standardeja ja ohjeita, ja osallistumme niiden laadintatyöhön. Tarjoamme asiantuntemustamme kaikessa allasturvallisuuteen, energiatehokkuuteen, laitostekniikkaan ja allasvesihygieniaan liittyvissä asioissa.

Tunnemme erinomaisesti koko uimahallisektorin. Autamme uimahallien, kylpylöiden ja uimarantojen rakennuttajia, suunnittelijoita, henkilökuntaa ja käyttäjiä erilaisissa rakenteisiin ja tekniikkaan liittyvissä tilanteissa, jo projektien alkuvaiheissa. Neuvomme allasturvallisuuteen ja henkilökunnan kouluttamiseen liittyvissä kysymyksissä.

SUH:n tekninen asiantuntija auttaa uimahallien, kylpylöiden ja uimarantojen rakennuttajia, suunnittelijoita, henkilökuntaa ja käyttäjiä erilaisissa rakenteisiin ja tekniikkaan liittyvissä ongelmatilanteissa sekä varmistaa, että tämän päivän ja tulevaisuuden vaatimukset turvallisuudesta, terveellisyydestä ja viihtyisyydestä sekä teknisten ja rakenteellisten ratkaisujen toimivuudesta otetaan huomioon.

Kysy lisää!

Ilpo Johansson
tekninen asiantuntija
ilpo.johansson(at)suh.fi
puh. (09) 343 6560

SUH tarjoaa apua allasturvallisuuden kysymyksiin yli 60-vuoden kokemuksella.

Allasturvallisuus

Kuluttajaturvallisuuslain mukaan uimarannan ylläpitäjän tulee tehdä rannoille riskinarviointi. Tutustu ja hyödynnä SUH:n infopakettia, jossa on valmista materiaalia arvioinnin tueksi!

Uimarantojen riskinarviointi