Etusivu Toiminta Tekninen neuvonta

Tekniset asiantuntijapalvelut


SUH on asiantuntijataho, josta uimahallien, kylpylöiden ja uimarantojen rakennuttajat, suunnittelijat, rakentajat, ylläpitäjät ja käyttäjät voivat kysyä neuvoja. Seuraamme jatkuvasti alaan liittyvää lainsäädäntöä, standardeja ja ohjeita, ja osallistumme niiden laadintatyöhön. Tarjoamme asiantuntemustamme erilaisissa rakenteisiin ja tekniikkaan liittyvissä ongelmatilanteissa sekä allasturvallisuuteen, energiatehokkuuteen ja allasvesihygieniaan liittyvissä asioissa. Näin haluamme varmistaa, että tämän päivän ja tulevaisuuden vaatimukset turvallisuudesta, terveellisyydestä ja viihtyisyydestä sekä teknisten ja rakenteellisten ratkaisujen toimivuudesta otetaan huomioon.

Uimahallien rakentamishankkeiden valtionavustuksista löydät lisätietoja Opetus- ja kulttuuriministeriön sivuilta

Uimahallien rakentamishankkeissa huomioitavasta ohjekirjallisuudesta, kommunikoinnista ja energiatehokkuudesta sekä uimahallien turvallisuus- ja hygieniavaatimuksista löydät lisätietoja: Materiaalipankki/Rakentaminen ja tekniikka/Rakentamishankkeisiin ohjeita

Kysy lisää!

Ilpo Johansson
tekninen asiantuntija
ilpo.johansson(at)suh.fi
puh. (09) 343 6560

SUH tarjoaa apua allasturvallisuuden kysymyksiin yli 60-vuoden kokemuksella.

Allasturvallisuus

Kuluttajaturvallisuuslain mukaan uimarannan ylläpitäjän tulee tehdä rannoille riskinarviointi. Tutustu ja hyödynnä SUH:n infopakettia, jossa on valmista materiaalia arvioinnin tueksi!

Uimarantojen riskinarviointi