Etusivu Toiminta Vuoden valinnat

Ehdota vuoden vesiliikuntapaikkaa tai ansioituneita vesiliikunnan ammattilaisia palkittaviksi

SUH on vuodesta 1994 palkinnut vuosittain vuoden uimahallin sekä ansioituneita uimahalli- ja kylpyläalan tekijöitä. Palkintoa voi ehdottaa myös työparille, tiimille tai muulle porukalle. Valintoja voi esittää kuka tahansa henkilön, ryhmän, teon tai uimahallin tunteva. 

Vuonna 2017 SUH:n hallitus päätti, että jatkossa vuoden uimahallin sijaan valitaan vuoden vesiliikuntapaikka. Se voi olla uimahallin lisäksi esimerkiksi uimaranta tai maauimala.  Alla tarkemmat tiedot valintakriteereistä ja ehdotuksen tekemisestä. 

Vuoden vesiliikuntapaikan valinnassa painotetaan toiminnan laatua ja paikallista yhteistyötä

Tänä vuonna SUH painottaa vuoden vesiliikuntapaikan (esim. uimahalli, maauimala, uimaranta tai muu vesiliikuntapaikka) valinnassa erityisesti seuraavia kriteerejä:

  • toiminnan monipuolisuus
  • henkilökunnan kouluttautuneisuus
  • toimiva yhteistyö paikallisten yhdistysten ja urheiluseurojen kanssa
  • toiminnan ja tilojen/olosuhteiden turvallisuus sekä esteettömyys

Tunnetko uimahallissa tai kylpylässä työskentelevän huippuammattilaisen, joka ansaitsee tulla palkituksi?

Jos vastaus on kyllä, niin ehdota häntä rohkeasti SUH:n pisaran saajaksi. Pisara myönnetään henkilölle, ryhmälle tai teolle. Pisaraa myönnettäessä painotetaan jatkuvaa ammatillista kehittämistä sekä aktiivisuutta, positiivisuutta, yhteistyökykyä ja innovatiivisuutta työssä sekä teon osalta monipuolisuutta, idearikkautta ja liiton tavoitteisiin liittyvää toimintaa. Erikoispisara voidaan myöntää tunnustuksena ansiokkaasta toiminnasta liiton päämäärien hyväksi.

Ehdotukset pyydetään toimittamaan 1.9. mennessä. Alla löytyvät omat lomakkeet sekä vuoden vesiliikuntapaikan että SUH:n pisaran ja erikoispisaran saajiksi ehdotettaville. 

Lisätiedot: 

Ilpo Johansson
ilpo.johansson(at)suh.fi
puh. (09) 3436 5637


Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Ehdotus: vuoden 2018 vesiliikuntapaikaksi

Halutessasi voit kertoa lisää perusteluja liiteissä.Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Ehdotus SUH:n pisaran tai erikoispisaran saajaksi: